Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین- پریسا نوری: برای ارایه این گواهینامه، در سال ۱۳۸۸ روسای سامانه‌ها و سازمان‌های اطلاعات جغرافیایی و مکانی (GIC) از ۳۵ کشور جهان به ایران آمدند و پس از بازدید از شهرک آن را واجد شرایط دریافت ایزو ۱۴۰۰۱ و ایزو ۹۰۰۱ دانسته و این گواهینامه‌ها را همراه با تندیس طلایی به هیات مدیره شهرک اهدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیمسار «نصرت‌الله وزیری» رئیس وقت هیات مدیره شهرک امید دراین‌باره می‌گوید: «در همایشی که سال ۱۳۸۸ با حضور نمایندگان مجلس و چندتن از وزرا و مقامات بلندپایه کشوری و هیات ۳۵ نفره روسای GIC کشورهای مختلف در سالن همایش‌های صداوسیما برگزار شد، شهرک امید گواهینامه ایزو ۹۰۰۱  در مدیریت کیفیت را دریافت کرد و پس از بازدید ۶ ساعته هیات میهمان از شهرک با توجه به فضای سبز ایجاد شده، سیستم تصفیه فاضلاب شهرک که آب تصفیه شده را برای آبیاری فضای سبز تأمین می‌کرد، آن را واجد دریافت گواهینامه ایزو ۱۴۰۰۱ در مدیریت کیفیت محیط‌زیست دانسته و این گواهینامه را صادر کردند و در نتیجه شهرک امید برای اولین بار در خاورمیانه هر دو گواهینامه مدیریت کیفیت و مدیریت کیفیت محیط‌زیست را دریافت کرده‌است.»

رعایت اصول استاندارد در ساخت و جانمایی برج‌ها، مقاومت سازه‌ها در برابر زلزله ۸ ریشتری، بهینه‌سازی مصرف انرژی و جلوگیری از اتلاف سوخت و انرژی در واحدهای مسکونی و آبیاری فضای سبز وسیع شهرک با تصفیه پساب شهرک، از جمله دلایل ارایه این گواهینامه‌ها عنوان شده است.

تولد یک شهرک

استانداردترین شهرک خاورمیانه، در یکی از خوش آب و هواترین نقاط تهران و در دل دامنه جنوبی رشته کوه البرز قرار دارد و از ضلع غرب و سمت شمال به جنگل‌های سرسبز لویزان مشرف است. همین ویژگی‌ها بود که سبب شد در سال ۱۳۵۴ کلنگ ساخت شهرکی مجهز و لوکس برای اسکان کارکنان گارد شاهنشاهی در این نقطه خوش آب و هوا به زمین بخورد. طراحی و ساخت شهرک به یک شرکت فرانسوی سپرده شد و تا سال ۱۳۵۷ پیشرفت خوبی هم داشت به‌طوری که در عرض ۳ سال، ۷۰‌درصد کار انجام شد و برج‌ها قد علم کرده بود.

با پیروزی انقلاب اسلامی و انحلال گارد، پیمانکار فرانسوی از ایران رفت و کار ساخت شهرک متوقف شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، وزارت مسکن تکمیل پروژه شهرک امید را به وزارت دفاع واگذار کرد و در سال ۱۳۶۳ مالکیت پروژه به شرکت تعاونی مسکن امید وابسته به لشکر ۲۱ حمزه واگذار شد. پروژه عمرانی مطابق نقشه قبلی پس از توقفی ۵ ساله مجدداً از سر گرفته و سرانجام از اواخر سال ۱۳۶۸ کار واگذاری آپارتمان‌ها و اسکان ساکنان این شهرک آغاز شد.

مقاومت ۸ ریشتری

شهرک امید ۷۰ هزار هکتار مساحت دارد که ۴۰ هزار هکتار آن فضای سبز است و هزار و ۹۶۴ واحد مسکونی در ۱۸ برج ۱۴ تا ۱۸ طبقه و همچنین ۵۴ خانه ویلایی دارد. این شهرک به دلیل دسترسی مناسب به بزرگراه‌های شهر، جانمایی فوق‌العاده برج‌های مسکونی و به کارگیری استانداردهای لازم و روز دنیا در طراحی این برج‌ها و مقاومت واحدها در برابر زلزله تا ۸ ریشتر، تقریباً منحصربه‌فرد است.

فاضلاب شهرک امید، به صورت منظم توسط یک سامانه، فاضلاب داخلی، سازماندهی شده و دو تصفیه‌خانه شرقی و غربی، فاضلاب شهرک را تصفیه کرده و آبیاری فضای سبز را تأمین می‌کنند. قنات شهرک امید، از معدود قنات‌های زنده و جاری تهران است که از کوهپایه‌های البرز سرچشمه گرفته و به شهرک امید ختم می‌شود.

کد خبر 678408 برچسب‌ها منطقه ۴ همشهری محله برج فضای سبز ویلاسازی شهردارى تهران آبفا - آب و فاضلاب کیفیت زندگی دفاع - ارتش جمهوری اسلامی مسکن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۴ همشهری محله برج فضای سبز ویلاسازی شهردارى تهران آبفا آب و فاضلاب کیفیت زندگی دفاع ارتش جمهوری اسلامی مسکن مدیریت کیفیت شهرک امید فضای سبز برج ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۶۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس

در این مکتوبه که پس از تبعید رضا خان و در ابتدای سلطنت محمدرضا پهلوی نگارش شده است امام با مهیا دانستن شرایط برای قیام اسلامی از حق طلبان درخواست می‌کند که منافع شخصی را رها کنند و به فکر حرکت اصلاحی به منظور اعاده اسلام باشند.

یکی از نکات بسیار مهم این نامه امتزاج دقایق عارفانه و آیات قرآنی به منظور انعکاس وظیفه کنشگری عموم و خواص است. از آغاز که با استناد به آیه "قُلْ اِنَّما اَعِظُکُم بِواحِدَةٍ أنْ تَقُومُوا لله مَثنی وَ فُرادی" کلام پی گرفته می‌شود و با حکایت مبارزات پیامبران ادامه پیدا می‌کند و درنهایت با استناد به آیه " وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً اِلَی الله ِ وَ‏‎ ‎‏رَسولِهِ ثُمَّ یُدرِکْهُ الْمَوتُ فَقَد وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَی الله" سخن پایان می‌پذیرد.

۳۰ سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی در تاریخ ۱۳۵۳/۱/۱۷ آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز دست خطی را در این دفتر مرقوم می‌کنند که امروز برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می‌شود.

آیت‌الله خامنه‌ای نیز در یادداشت خود با استناد به آیه " وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثَاقَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ لَتُبَیِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَکْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِیلًا" از عدم کنشگری متولیان امور دینی و عموم امت اسلامی در قیام برای تحقق اسلام گله کرده و آمدن روزی را آرزو دارد که با کنار رفتن مکاتب مادی و سست پایه، اسلام به عنوان برنامه زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گرفته شود.

متن کامل این نامه بدین شرح است:

 زیارت گنجینه گرانبهائی از کتاب و نوشته‌ی اسلامی که محصول کوششی ارجمند است بیننده را به یاد اقیانوس بیکران فرهنگ عمیق و غنی و عریق اسلام عزیز می‌افکند که در روزگار ترکتازی افکار و مکاتب و فرهنگ‌های سست و بی پایه‌ی بشری و در عهدی که پوشالی‌ترین بنیان‌های فکری را در فکر و دل جهانیان مرتبت‌ها و پایگاه‌هاست همچنان و همچنان در عزلتخانه‌ی کتاب‌ها و کتابخانه‌ها زندانی است و در محوطه ئی بسی دور از زندگی و عمل پیروان اسلامی، تبعیدی؛ و متولیان و منادیان و مدعیانش را چیزی که کمتر به خاطر است و بیشتر در نسیان، رسالت و مسئولیت و تعهد خطیری است که قرآن و اسلام بدوش آنان نهاده که: و اذ اخذ الذین اوتو الکتاب لتبیننه للناس و لا تکتمونه. به امید آن روز که امت عظیم اسلام، قرآن و اسلام را همچون برنامه‌ی زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گیرند... به امید بیداری‌ها و درس گیری ها... به امید تجلی حماسه‌ی اسلام و تشیع در زادگاه و پرورشگاه اسلام و تشیع در روز دوشنبه ۱۲ ربیع الاول هزار سیصد و نود و چهار هجری قمری در حضرت مؤسس عالیقدر کتابخانه ادوم الله برکات وجوده الشریف نگاشته آمد

منبع: مرکز اسناد انقلاب اسلامی

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس
  • (تصاویر) ساعت فوق‌مقاوم شیائومی با ۱۵ استاندارد نظامی
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • زلزله ۴.۲ ریشتری تیتکانلو در خراسان شمالی را لرزاند
  • زلزله ۴.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • زلزله ۴‌.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند