Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورمحمدی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اقدامات انجام شده در طول دولت یازدهم و دوازدهم در حوزه های اقتصادی، تولیدی، صنعتی و کشاورزی استان، افزود: در این مدت می توان به ایجاد واحدهای تولیدی جدید، توسعه و افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی، احیای واحدهای راکد تولیدی، ایجاد شهرک ها و نواحی صنعتی تخصصی، ایجاد شهرک فناوری، ایجاد مراکز خدمات فناوری و کسب و کار اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: صدور سه هزار و ۲۳۴ فقره پروانه بهره برداری، ایجاد ۱۲ شهرک و نواحی صنعتی، راه اندازی ۲ شهرک صنعتی تخصصی و یک شهرک فناوری و ایجاد ۲ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار از دیگر دستاوردهای دولت تدبیر و امید در استان است.
پورمحمدی با اشاره به مقایسه آماری عملکرد دولت تدبیر و امید با عملکرد دولت‌های قبل در سال ۱۳۹۲ و قبل از آن گفت: تعداد پروانه‌های بهره برداری صادره در حوزه صنعت از تعداد  یک هزار و ۱۹۸ فقره به تعداد سه هزار و ۲۳۴ فقره، تعداد شهرک ها و نواحی صنعتی در دست بهره‌برداری از ۳۶ شهرک به ۴۸ شهرک و ظرفیت تولید فولاد از ۹ میلیون تن به ۱۲ میلیون تن افزایش یافته است.
پورمحمدی با اشاره به پیگیری های انجام شده برای راه اندازی مجدد بازارچه مرزی نوردوز، گفت: راه اندازی این بازارچه افزایش صادرات، ایجاد اشتغال برای ساکنان مناطق مرزنشین و معرفی محصولات تولید داخلی را به دنبال خواهد داشت.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به نظارت ها و پیگیری های امور مربوط به گندم، آرد و نان دراستان افزود: تهیه شیوه‌نامه درجه بندی نانوایان و تولید نان چندغله، سامان‌دهی و تعیین تکلیف ۶۰۰ واحد نانوایی غیرمجاز و جلوگیری از خروج آرد از شبکه مصرف از جمله اقداماتی است که در این حوزه انجام شده است.
پورمحمدی با اشاره به تهیه و توزیع کالا و مایحتاج عمومی و رسیدگی به امور مرتبط تنظیم بازار کالا و خدمات استان گفت: تصویب و نظارت بر قیمت‌های کالاهای اساسی مشمول قیمت‌گذاری، نظارت بر عرضه کالای اساسی، جلوگیری از قاچاق کالا و نظارت بر نحوه توزیع کالاهای تنظیم بازاری در استان انجام شده است.
وی پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی بخش صنعت و معدن و شهرک‌های صنعتی، ایجاد خوشه‌های کسب و کار، ایجاد کلینیک‌های کسب و کار، پیگیری برای تامین زیرساخت های مورد نیاز شهرک های صنعتی را از دیگر اقدامات انجام شده در دولت تدبیر و امید عنوان کرد.

وی گفت: در راستای انطباق فعالیت‌های اقتصادی استان با اهداف و خط و مشی‌های توسعه ملی و منطقه‌ای  برنامه‌های یکساله تدوین شده از سوی دستگاه‌های اقتصادی استان موجب نظام مند کردن و بهبود عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان در حوزه‌های اقتصادی شد.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: به منظور سازمان‌دهی و پیگیری برنامه‌های مربوط به توسعه صادرات آذربایجان شرقی گمرکات استان به دستگاه X-ray تجهیز و فعالیت گمرک جلفا شبانه‌روزی شده و برنامه صادراتی سالانه از سال ۱۳۹۷ نیز تدوین گردید.
 

برچسب‌ها توسعه صادرات توسعه اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی حسن روحانی محمدرضا پورمحمدی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه صادرات توسعه اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی توسعه صادرات توسعه اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی حسن روحانی محمدرضا پورمحمدی اخبار کنکور دولت تدبیر و امید آذربایجان شرقی انجام شده کسب و کار شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۸۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم

به گزارش خبرآنلاین محمدرضا شهیدی افزود: تولیدکننده از حداکثر پتانسیل برای ارتقای کیفی و کاهش قیمت محصولات برای رقابت با برندهای دیگر مانند تولیدات چینی استفاده می‌کند؛ اما شرایط صادرات باید توسط سازمان توسعه تجارت فراهم شود. متاسفانه دخالت معاونت و کمیته‌های دولت در امور بنگاه‌ها هیچ‌گاه به شکل ریل‌گذاری صادراتی نبوده و تنها صنایعی که از اقدام مثبت دولت در صادرات بهره‌مند شده‌اند، کانی‌های فلزی و غیرفلزی و همچنین پتروشیمی‌ها بوده‌اند که آنها هم به نوعی متعلق به دولت هستند.

شهیدی اظهار کرد: امروزه چنانچه به عراق صادرات انجام شود، برای دریافت پول با مشکل مواجه هستیم؛ چرا که حتی در این کشور نتوانسته‌ایم یک ‌شبه‌بانک برای تبادلات مالی ایجاد کنیم، اما تا دلتان بخواهد نهادهای مسوول در این زمینه داریم.

وی با اشاره به اینکه نهادهای مسوول نتوانسته‌اند در نمایشگاه اکسپو از تمام ظرفیت‌ها استفاده کنند، عنوان کرد: تولیدکننده باید به کار تخصصی خودش یعنی تولید بپردازد و ایجاد سازوکارهایی مانند دعوت از هیات‌های تجاری برعهده مسوولان و متولیان است و متاسفانه امروز شاهدیم که تعداد خارجی‌های حاضر در نمایشگاه ‌درصد ناچیزی از شرکت‌کنندگان را تشکیل می‌دهد. 23302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902905

دیگر خبرها

  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم
  • کسب نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی توسط ورزشکار مراغه‌ای
  • نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی برگردن ورزشکار مراغه‌ای
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود