Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: اکنون بیش از ۹۸ درصد روستاهای کشور به شبکه ملی اطلاعات وصل شده‌اند و تا پایان دولت دوازدهم، به طور قطعی صددرصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند.

به گزارش ایرنا، محمد امید روز دوشنبه در نشست بررسی راهکارهای صنایع خرد و اشتغال روستایی شهرستان ملایر اظهار داشت: حدود ۳۸ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار تا پایان سال ۱۴۰۰ به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند که خدمتی ویژه در دولت تدبیر و امید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در چهار دهه انقلاب اقدامات فاخری برای توسعه روستایی انجام شد افزود: به واسطه اقدامات دولت، از سال ۹۶ مهاجرت معکوس در روستاها افزایش یافت و گازرسانی به روستاهای کشور از حدود ۳۰ درصد به بیش از ۸۰ درصد در حال حاضر رسیده است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری همچنین به تجهیز تمامی روستاها به مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت تا پایان دولت اشاره و بیان کرد: ۲۲ هزار میلیارد تومان از منابع بانک‌ها ویژه اشتغال روستایی در نظر گرفته شد که این منابع توانست اشتغال را در روستاها رونق و جمعیت روستایی را افزایش دهد.

امید خاطرنشان کرد: به واسطه تمامی تحریم‌ها و فشارها، ایران در مسیر توسعه و پیشرفت است و کشورهای همسایه جمهوری اسلامی صنایع و تولیدات ما را نیاز دارند و دشمنان باید بدانند که ایران قابل تحریم نیست.

وی گفت: در بحث آب روستایی باید چاره‌ای اندیشیده شود و با تدبیر دولت مدل‌های خوبی در برخی استان‌ها اجرا شده که مشابه آنها را می‌توان در این استان پیاده کرد.

امید با اشاره به تدبیر دولت برای توسعه اشتغال و تولید در استان‌ها، همدان را جزء رتبه‌های نخست در جذب اعتبارات اشتغال روستایی دانست و افزود: همدان سال گذشته ۳۰ درصد بیشتر از سهمیه اشتغال روستایی خود جذب کرد و امسال ۶۰ میلیارد تومان سهمیه در این حوزه برای استان همدان اختصاص یافت.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری همچنین اشتغالزایی استان همدان را بالاتر از میانگین کشوری دانست و اجرای طرح‌های اقتصادی و تولیدی در نقاط مختلف این استان را اتفاقی بزرگ در راستای رونق تولید و اشتغال عنوان کرد.

امید گفت: شهرک‌های صنعتی و نواحی صنعتی این استان می‌تواند نمونه و الگویی خوب برای اشتغال کشور باشد و شهرک لالجین همدان به واسطه مدیریت خوب استاندار همدان یک الگوی خوب در سطح کشور است.

وی با بیان اینکه ناحیه صنعتی پوشاک و شهرک صنعتی مبلمان منبت ملایر نیز الگویی مطرح در سطح کشور است، با اجرایی شدن ناحیه صنعتی خیاطان ازندریان، طرح توسعه شهرک صنعتی مبلمان حاجی آباد و اجرای شهرک نمایشگاهی مبل و منبت ملایر موافقت کرد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری ادامه داد: ما برای تامین زیرساخت‌های ناحیه صنعتی پوشاک ازندریان کمک می‌کنیم و اگر قرار شد تسهیلات به این ناحیه اختصاص یابد، از منابع مرکزی برای نواحی صنعتی کمک می‌کنیم.

امید، توسعه شهرک صنعتی مبلمان حاجی آباد ملایر را یک کار فاخر و ارزشمند دانست و بیان کرد: کمک می‌کنیم این شهرک توسعه یابد.

وی شهرک نمایشگاهی مبل و منبت با وسعت ۱۷ هکتار را نیز ظرفیت خوبی برای این صنعت برشمرد و افزود: مشابه این شهرک برای خرمای بم و کفش تبریز اجرا شده و شبیه آن باید برای شهرک نمایشگاهی مبل و منبت ملایر تعریف شود و بخش خصوصی می‌تواند کار را تحویل بگیرد ما نیز کمک می‌کنیم.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: اگر استان همدان ظرفیت دیگری برای اجرای ناحیه صنعتی دارد، زیرساخت داده می‌شود و شرایط توسعه این استان مهیاتر از سایر استان‌ها است.

امید ادامه داد: با توجه به روند صعودی توسعه کشت گلخانه‌ای در استان همدان، ما نیز با اعطای تسهیلات کمک می‌کنیم تا کشت گلخانه‌ای در این استان توسعه پیدا کند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری روز دوشنبه به شهرستان ملایر سفر کرد.

لینک کوتاه: asriran.com/0037Fc

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شبکه ملی اطلاعات معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری شبکه ملی اطلاعات اشتغال روستایی استان همدان ناحیه صنعتی کمک می کنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۷۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با تأکید بر لزوم برگزاری ایده بازار در دانشگاه‌ها، گفت: امسال در استان همدان متعهد شده‌ایم برای ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار شغل ایجاد کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازهمدان، سیدمجتبی حسینی امروز در افتتاحیه رویداد صدرا که با همت دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: حدود 42 درصد از تعهد 17 هزار 770 نفری ایجاد اشتغال سال‌جاری در راستای دغدغه دولت سیزدهم برای ایجاد شغل فارغ‌التحصیلان بیکار در استان همدان به این گروه اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه فرصت‌های شغلی باید به درستی و متناسب و متوازن توزیع شوند، تأکید کرد: تحقق هدف ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان بیکار باید با آموزش‌های مناسب و اشتغال‌یابی درست پیش برود. بنا‌بر‌این ابتدا باید با کمک دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با تأکید بر اینکه دنیای امروز عصر دانش و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال است، بیان کرد: خارج شدن از تفکرات کلیشه و اداری و فراهم کردن فضا برای ورود ایده‌ها و اندیشه نو، استفاده از تکنیک حل مسئله باید در دستور کار قرار گیرد تا منتج به فعالیت‌های فناورانه و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان شود.

حسینی تأکید کرد: با تعامل بین دانشگاه‌های استان و صنعت و مجموعه اقتصادی استان باید سازو‌کاری در نظر گرفته شود که هر دستگاهی برای اشتغال فارغ التحصیلان چه کارهایی می‌تواند انجام دهد، بر اساس آن موارد را احصا کرده و سند راهبردی در این رابطه تدوین شود که سرلوحه عملکرد استان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مهمترین راهکار ایجاد شغل برای تحصیلکردگان استفاده از ظرفیت های دانش بنیانی است و باید به این مهم توجه شود، افزود: تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد سونامی فناوری باعث شده برخی مشاغل رود یا در آینده از دست خواهد رفت بنابراین حتما باید نوآور و به‌روز باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با تاکید بر اینکه سال جاری تمرکز استان بر توسعه سرمایه‌گذاری، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌هایی است که منجر به توسعه اشتغال در فارغ‌التحصیلان دانشگاهی می‌شود، گفت: پیشنهاد ما این است دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند که از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند تا نتیجه آن به صورت عملیاتی مشهود شود.

حسینی، همچنین خواستار برگزاری ایده بازار در دانشگاه‌ها شد و افزود: پاشنه آشیل دولت سیزدهم مسئله اشتغال است و ما باید توجه به اشتغال‌آفرینی و هدایت شغلی را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

وی با بیان اینکه ایجاد گرایش‌های بین رشته‌ای و تغییر سرفصل برخی دروس توسط دانشگاه‌های استان می‌تواند در رفع مشکل به کار‌گیری فارغ‌التحصیلان موثر باشد، بیان کرد: هدف اصلی ما تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بازار کار با تمرکز بر دانشجویان و فارغ التحصیلان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان آموزش، کارآفرینی و اشتغال را سه مؤلفه رشد جامعه دانست و گفت: دانشگاه محور فرهنگ، کارآفرینی و اقتصاد است. براین اساس باید به دنبال توسعه کارآفرینی در دانشگاه بود و سرمایه‌گذاری‌ها باید با اکوسیستم منطقه سازگاری داشته باشد.

حسینی تأکید کرد: اقتصاد و کارآفرینی باید در دانشگاه نقش محوری داشته باشد و در همه پیوندها و لایه‌های آن پیاده‌سازی شود؛ هر دانشگاه باید بر اساس توانایی و محیط پیرامونی خود مدل کارآفرینی ویژه خود را ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر