Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاوش وحدت روز چهارشنبه با بیان این مطلب  به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شمار شهرک های و نواحی صنعتی مصوب خراسان شمالی نیز از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون از ۱۴ به ۲۰ شرکت افزایش یافته است.

وی افزود: یکی از دستاوردهای دولت تدبیر و امید در خراسان شمالی بهره برداری از منطقه ویژه اقتصادی بود که فرصت خوبی برای سرمایه گذاری های داخلی و خارجی فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که امکانات زیربنایی و خدماتی شهرک ها، نواحی صنعتی و منطقه ویژه نیز در دولت تدبیر و امید رشد یافته است اظهار داشت: تمام نواحی و شهرک های صنعتی و منطقه ویژه هم اکنون دارای آب، برق، گاز هستند و ۱۴ شهرک و ناحیه نیز مخابرات دارند در حالی که در ابتدای تشکیل دولت فقط سه شهرک صنعتی دارای زیرساخت های دسترسی به مخابرات بودند و گاز نیز به همه شهرک ها نرسیده بود.

وی افزود: این در حالی است که ظرفیت آب، برق و گاز ایجاد شده دردولت تدبیر و امید چندین برابر نیاز فعلی است و به عنوان مثال ظرفیت آبرسانی از ۸۱ لیتر بر ثانیه به ۲۰۵ لیتر افزایش یافته و ظرفیت برق نیز از ۳۷ مگاوات به ۱۰۳ مگاوات رسیده است.

وحدت با بیان این که ظرفیت گاز تامین شده نیز از ۷۰ مترمکعب به ۱۰۳ هزار رسیده است، اظهار داشت: هم اکنون هشت  شهرک و ناحیه صنعتی اینترنت دارند در حالی که قبل از آغاز دولت تدبیر و امید فقط سه شهرک دارای اینترنت بود.

وی از افزایش تعداد خوشه های صنعتی در استان نیز خبر داد و افزود: به دو خوشه صنعتی آبنبات و فرش خوشه پلاستیک نیز در دولت تدبیر و امید اضافه شد و یک خوشه دیگر در دست مطالعه است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی تعداد قرار دادهای منعقد شده این شرکت با سرمایه گذاران را تا ابتدای دولت یازدهم ۱۶۳ قرارداد اعلام کرد و گفت: هم اکنون ۶۵۸ قرار داد صنعتی منعقد کرده ایم و مساحت اراضی واگذار شده در این قراردادها از ۱۱۴ هکتار به ۲۳۲ هکتار رسیده است.

وحدت افزود: واحد های صنعتی به بهره برداری رسیده نیز هم اکنون ۲۵۷ واحد است در حالی که درابتدای دولت شمار این واحد ها ۱۴۶ واحد بود و از دیگر سو با افزایش واحد های صنعتی میزان اشتغال نیز از هزار و ۷۰ نفر به چهار هزار و ۵۳۴ نفر رسید.

وی میزان سرمایه گذاری در واحد های صنعتی را در ابتدای دولت هزار و ۱۳۸ میلیارد ریال دانست و افزود: اکنون این رقم به ۲هزار و ۹۶۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.

خراسان شمالی ۱۵ ناحیه و شهرک صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی دارد که ۲۵۷ واحد صنعتی در این نواحی و شهرک ها فعالیت دارند.  

برچسب‌ها بجنورد سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران خراسان شمالی صنایع کوچک و متوسط کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران خراسان شمالی صنایع کوچک و متوسط کارآمدی دولت بجنورد سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران خراسان شمالی صنایع کوچک و متوسط کارآمدی دولت دولت تدبیر و امید شهرک های صنعتی خراسان شمالی ابتدای دولت منطقه ویژه هم اکنون واحد ها شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۸۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی

سرهنگ علیرضا پوربه اظهار کرد: گزارشی مبنی بر نصب و استفاده دستگاه های ماینر در یک واحد تولیدی پرورش قارچ در یکی از روستاهای فاروج دریافت شد.

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با همکاری اداره اطلاعات سپاه و اداره برق پس از شناسایی محل نصب دستگاه های استخراج ارز دیجیتال به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی فاروج ادامه داد: در بازرسی ماموران از این واحد تولیدی تعدادی تونل مشاهده شد که در داخل آن ۴۷ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال فعال بود.

سرهنگ پوربه خاطرنشان کرد: در این رابطه یک نفر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

ماینر، دستگاه تولیدکننده رمز ارز (نوعی دارایی دیجیتال) است که به صورت غیرمتمرکز تولید و نگهداری می‌شود و برای استخراج آنها باید محاسبات ریاضی پیچیده‌ای توسط رایانه به‌صورت مستمر انجام شود که مستلزم مصرف برق زیادی است.

متوسط انرژی مورد نیاز برای استخراج هر بیت‌کوین به عنوان اولین رمزارز ساخته شده، حدود ۳۰۰ مگاوات ساعت برآورد می‌شود که این انرژی به صورت متوسط معادل مصرف برق بیش از ۳۵ هزار واحد مسکونی در یک روز است.

شهرستان فاروج با حدود ۵۰ هزار نفر جمعیت در ۹۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده