Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، مشکلات و چالش‌های گلستان شهر بجنورد گزاره‌ای آشنا و قابل لمس برای اهالی رسانه و خبر استان خراسان شمالی است که تاکنون کلید حل آن در مسیر پر پیچ و خم بی تدبیری‌ها، کم کاری‌ها و ساز و کار‌های پیچیده اداری گیر کرده بود و توان چرخیدن نداشت.

مشکلاتی از جنس عدم توافق شهرداری و راه و شهرسازی، ساختمان‌های نیمه ساخته، دیوار‌های فروریخته، رها شدن کانال‌هایی که حفاری شده‌اند، خلل در ارائه خدمات شهری، عدم مشخص شدن تملک برخی بلوک‌ها، نبود فضای سبز و تفریحی ورزشی و ده‌ها موارد دیگر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



می‌توان گفت شاهرگ حیاتی این مشکلات که احیای آن می‌تواند شریان‌های حیات را به کوچه‌ها و خیابان‌های این شهرک بزرگ هدیه بدهد٬ توافق نهایی بین شهرداری و راه و شهرسازی است. توافقی که بعداز گذشت چندین سال شکل گرفته است.

ضرب الاجل یک هفته‌ای استاندار خراسان شمالی به مدیرکل راه و شهرسازی و شهرداری بجنورد در خصوص تعیین تکلیف نهایی گلستان شهر بجنورد به نتیجه رسیده و حال باید دید روال کار به چه نحوی پیش خواهد رفت.

رضا رجب زاده معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی با اشاره به منابع مالی شهرداری بجنورد در جهت توسعه و عمران گلستان شهر افزود: بخشی از منابع مالی جهت توسعه گلستان شهر از محل فروش ۱۰ درصدی زمین‌های شهرداری، بخشی از اعتبارات تملک دارایی‌هایی که سالانه به شهرداری تعلق می‌گیرد و قسمتی دیگر هم از مساعدت‌های راه و شهرسازی استان تهیه می‌شود.

وی با اشاره به منابع مالی شهرداری بجنورد در جهت توسعه و عمران گلستان شهر افزود: بخشی از منابع مالی جهت توسعه گلستان شهر از محل فروش ۱۰ درصدی زمین‌های شهرداری، بخشی از اعتبارات تملک دارایی‌هایی که سالانه به شهرداری تعلق می‌گیرد و قسمتی دیگر هم از مساعدت‌های راه و شهرسازی استان تهیه می‌شود.

وی خطاب به مسئولان اجرایی بنیاد مسکن و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان افزود: بنیاد مسکن به مدت یک ماه در گلستان شهر به منظور نخاله برداری و انتقال آن مستقر شده و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیز به کمک بنیاد مسکن بیاید. همچنین شهرداری بجنورد پروژه‌هایی برای جداره مسیر ورودی گلستان شهر در جهت ارتقای شاخص‌های رفاهی این منطقه تعریف کند.

در همین رابطه روح الله براتیان شهردار بجنورد قول مساعد در خصوص حل مشکلات گلستان شهر داده و اظهار داشت: شهرداری این قول را می‌دهد که اگر این تفاهم نامه امضا شود در کمتر از دوماه خدمات بسیار ارزنده و در خور شان مردم گلستان شهر ارائه خواهیم داد.

وی افزود: قبل‌تر نیز در جهت رفاه حال شهروندان این شهرک خدماتی نظیر راه اندازی خط واحد، جمع آوری زباله‌ها و راه انداز شهرداری منطقه‌ای در این محل انجام گرفته است.

روح الله براتیان در اظهار نظری جدید نیز اظهار داشت: بر اساس قیمت‌های پارسال، خدمات زیر بنایی و روبنایی ۱۳۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت در حالی که اکنون فقط ۱۰ میلیارد آن تأمین شده است.

وی با بیان اینکه ستاد پشتیبانی گلستان شهر، این هفته تشکیل می‌شود افزود: با استفاده از منابع داخلی شهرداری، از شنبه ۲۱ اردیبهشت به مدت ۴۵ روز، ضربتی عمل می‌کنیم تا این شهرک را از حالت متروکه خارج کنیم.

‌قول‌ها و وعده‌های فراوانی که می‌توان اوج آن را در ایام انتخابات مشاهده کرد، تاکنون نتواسته باری از دوش پر درد اهالی ۱۷۰۰۰ نفری این شهرک بردارد. حال چشم کم‌سوی این اهالی بر روی روشنایی وعده‌ای دیگر گشوده شده که امیدواریم پایانی باشد بر روز‌های تاریک این شهرک.

منبع: تسنیم

‌انت‌های پیام/ ب

ایجاد "گلستان" شهری جدید در بجنورد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری وزارت راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۶۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر سلگی ظهر یکشنبه در جلسه احداث شهرک‌های شیلاتی شهرستان نهاوند گفت: با اشاره به اینکه نهاوند به عنوان قطب شیلات غیر ساحلی کشور شناخته شده و با وجود سراب‌های متعدد نیاز احداث این شهرک به منظور توسعه شیلات و ایجاد اشتغال تاکید کرد.

وی افزود: با ایجاد این شهرک اراضی بایر احیا و آب‌های بدون استفاده پس از مصرف در پرورش ماهی به رودخانه و مصرف بهره برداران بخش کشاورزی و باغات هدایت می‌شود.

سلگی بیان کرد: مکان یابی و بررسی این موضوع از طریق استعلام از دستگاه‌های ذیربط و استفاده از اراضی ملی می‌تواند در ایجاد منطقه گردشگری و دیگر صنایع وابسته توسعه و اشتغال پایدار را برای شهرستان محقق کند.

کد خبر 6097396

دیگر خبرها

  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • ◄ خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین طرح‌ها در شورا‌هاست