Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قم - ايرنا - استاندار قم گفت: در اين شرايط سخت که سرمايه گذاران به دستگاه هاي اجرايي اعتماد مي کنند و وارد صحنه توليد مي شوند، مديران استان بايد نقطه اميد و اتکاء آنان باشند.

به گزارش ايرنا، سيد مهدي صادقي روز دوشنبه در آيين بهره برداري همزمان از 13 طرح صنعتي در شهرک صنعتي محمود آباد قم، افزود: مديران استان وظيفه دارند نسبت به انجام مسئوليت خود در رابطه با حمايت از کارآفرينان به بهترين شيوه عمل کرده و در اين زمينه هيچ گونه کوتاهي نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اين که امروز توليدکنندگان علاوه بر تحريم هاي خارجي با مشکل هاي داخلي نيز مواجه هستند، گفت: هر مشکلي که از جانب دستگاهاي اجرايي براي توليدکنندگان ايجاد شود، مانعي جدي بر سر راه توسعه اقتصادي استان است و بايد اين گونه مسائل به سرعت از مقابل سرمايه گذاران داراي اهليت که با نيت کمک به امر توليد و اشتغال به قم آمده اند، برداشته شود.
وي ادامه داد: امروز بايد دست سرمايه گذاري که براي تامين نيازهاي کشور و ايجاد اشتغال وارد ميدان شده و سختي هاي اين راه را به جان خريده است، بوسيد و همه مديران خدمتگزار واحدهاي توليدي و صنعتي فعال در قم باشند.
صادقي گفت: اگر فعاليت برخي از مديران موجب حمايت از سرمايه گذاران و صنعتگران نيست، اين امر به اقتصاد استان ضربه مي زند و بايد در کوتاه ترين زمان اصلاح شود.
وي بيان کرد: حمايت از توليدکنندگان و برداشتن موانع داخلي از سر راه سرمايه گذاران، تاثير تحريم هاي اقتصادي دشمنان را به شدت کاهش مي دهد و موجب خنثي شدن نقشه شوم آنان مي شود.
آيين افتتاح همزمان 13 طرح صنعتي به مناسبت يوم الله 13 آبان، با حضور آيت الله عليرضا اعرافي، مدير حوزه هاي علميه کشور و شماري ديگر از مسئولان استان قم در واحد صنعتي توليد کاغذ تيشو در شهرک صنعتي محمود آباد قم برگزار شد؛ براي افتتاح اين 13 طرح صنعتي بيش از 850 ميليارد ريال سرمايه گذاري انجام و براي 250 تن به صورت مستقيم اشتغال ايجاد شده است.
قم داراي هفت شهرک صنعتي شکوهيه، الغدير، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد،ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوري اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحيه صنعتي خورآباد، دستجرد، سيرو و طغرود است. 2 هزار و 300 واحد صنعتي کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که بيش از 90 درصد آن مربوط به صنايع کوچک و متوسط است؛ همچنين بيش از 53 هزار تن در واحدهاي صنعتي استان فعاليت مي کنند.
شهرک صنعتي محمود آباد قم با مساحتي بالغ بر 700 هکتار در کيلومتر 18 آزادراه قم - تهران قرار گرفته و از خدمات زيربنايي مانند آب، برق، تلفن، گاز و راه هاي ارتباطي مناسب براي حضور صنايع مادر و تخصصي بهره مند است.
13 آبان سالروز تبعيد امام خميني(ره) از ايران به ترکيه در سال 1343، کشتار دانش آموزان توسط رژيم پهلوي در سال 1357 و تسخير لانه جاسوسي آمريکا به دست دانشجويان پيرو خط امام در سال 1358 به عنوان روز ملي مبارزه با استکبار جهاني و روز دانش آموز نامگذاري شده است.
7405/ 1175
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۴۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

مسعود ایرانی بیان کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

او افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • همدلی مدیران سرمایه بزرگی برای قزوین است
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند
  • کارگران در تحقق شعار سال نقش غیر قابل انکار دارند
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود