Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم گفت: صندوق کارآفرینی امید کم‌کاری بسیار قابل‌توجهی کرده و میزان اعتبارات پرداختی به استان قم بسیار ناچیز و غیرقابل بیان است. ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۸ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهرداد غضنفری ظهر امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در شهرک صنعتی قنوات برگزار شد، اظهار داشت: در راستای رویکرد جدید استان در بررسی مشکلات حوزه تولید ستاد تسهیل در این هفته نیز دریکی دیگر از شهرک‌های صنعتی استان انجام‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت شهرک صنعتی قنوات افزود: شهرک صنعتی قنوات چون در حوزه چوب و مبلمان است یک خوشه قابل‌توجه و قابل‌اعتنا بوده که بیش از 12 درصد از سهم اشتغال استان را تشکیل می‌دهد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم با انتقاد از مشکل بازار فروش محصولات شهرک قنوات گفت: در شهرک قنوات مهم‌ترین مشکل پیش رو مشکل بازار فروش بوده که با ساماندهی بازارهای موجود و رفع مشکل برند می‌توان حجم ارزش‌افزوده تولیدات چوبی شهرک صنعتی قنوات را بالا برد.

غضنفری ادامه داد: برند سازی مبل استان قم و ساماندهی خوشه به‌تمام‌معنا مسئله مهمی بوده که باید شرکت شهرک‌های صنعتی درزمینهٔ شهرک صنعتی قنوات انجام دهد، ارزش‌افزوده صنعت مبل و چوب با برند سازی چندین برابر بیشتر از وضعیت فعلی است.

وی مشکلات قانونی را یکی از معضلات تولید استان دانست و ابراز کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در حوزه و حیطه قانون می‌تواند اقدامات تأمینی را انجام دهد، مشکلات قانونی با پیشنهاد‌های اصولی قابل‌حل است اما درعین‌حال نیز نمی‌توان تا زمان اصلاح قوانین موجود از انجام و عمل به قانون سرباز زد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم تأکید کرد: فرار از مالیات زمینه‌ساز فساد است، مالیات یک امر و فرایند قانونی است اما درعین‌حال اعتراض به وضع مالیات نیز مسیر قانونی دارد، وضعیت رسیدگی به مالیات در استان مطلوب‌تر از تمام استان‌های کشور است و این مسئله‌ای بوده که در استان‌های دیگر مشاهده نمی‌شود.

غضنفری با انتقاد از رویه بانک صادرات در معوقات بانکی برخی واحدهای تولیدی تصریح کرد: اگر معوقات واحدهای تولیدی کمتر از یک میلیارد تومان باشد امکان برداشت از سپرده‌های آن‌ها وجود ندارد و اگر مسیری غیر این در بانک‌های عامل استان صورت گرفته باشد باید به‌صورت جدی پیگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد بازار فروش در مسیر تکمیل زنجیره فروش محصولات چوب و مبلمان شهرک صنعتی قنوات مسئله بسیار مهمی بوده که باید با تعامل جهاد کشاورزی و شهرک‌های صنعتی در محدوده این شهرک صندوق کارآفرینی امید کم‌کاری بسیار قابل‌توجهی کرده و میزان اعتبارات پرداختی به استان قم بسیار ناچیز و غیرقابل بیان است.صنعتی ایجاد شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم عنوان کرد: درزمینهٔ زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی شرکت گاز تعاملات بهتری داشته و امید می‌رود شرکت توزیع برق استان نیز جهت‌گیری‌های درست‌تری در این زمینه اتخاذ کند.

غضنفری تأکید کرد: طبق قانون شرکت‌های خدمات رسان باید تا درب واحدهای تولیدی مسئله آب را تأمین کرده و هزینه‌های جانبی را از طریق سازمان برنامه‌وبودجه پیگیری کند، درزمینهٔ پرداخت تسهیلات،

وی با اشاره به سیاست‌های استانی در حمایت از خوشه‌های سوهان و مبل ابراز کرد: برای حمایت از خوشه‌های سوهان و مبل، نامه‌ای به بانک صنعت و معدن کشور نوشته‌شده تا خط ویژه  20 میلیارد تومانی به این دو خوشه مهم استان قم اختصاص دهد، برای حل مشکل تأمین آب شهرک صنعتی قنوات باید جلسه مشترکی با مسئولان شهرداری انجام شود.

انتهای پیام/ش

R7854/P1377/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۶۳۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال

به گزارش قدس آنلاین،  حسن زاده روز یکشنیه در بازدید از شهرک صنعتی زرند بیان کرد: شهرک صنعتی شماره ۲ زرند در سال ۱۳۸۶ تملک، ولی متاسفانه به دلایل مختلفی مجوز استقرار و بهره برداری واحدهای صنعتی صادر نشد.

وی افزود: سرانجام در ۲۷ فروردین ماه امسال پس از چهار بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی مجوز شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، پس از ۱۷ سال وقفه با همت تیم اقتصادی استان دریافت شد.

معاون اقتصادی استانداری کرمان ابراز امیدواری کرد با مشارکت و سرمایه گذاری شاهد راه اندازی صنایع مختلف و ایجاد اشتغال در این شهرک باشیم.

حسین میجانی مدیر شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان هم با اشاره به زیرساخت‌های موجود آب، برق و گاز افزود: از هم اکنون این شهرک آماده واگذاری به سرمایه گذاران واحدهای مختلف تولیدی است.

بازدید از گلخانه هیدرو پونیک از دیگر برنامه سفر یکروزه معاون اقتصادی استانداری کرمان بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • ورود هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های با درآمد ثابت
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است