Web Analytics Made Easy - Statcounter

گنبد کاووس- مشکلات مسکن مهر کاج گنبدکاووس علی رغم وعده مسئولان هنوز عملیاتی نشده و در حالی که مدیران شهرداری می گویند این منطقه در محدوده شهری نیست، تنها امید معاون عمرانی استاندار است.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها- مهین نورافروز: کمتر از یک ماه پیش بود که بنا به اعلام ساکنان مسکن مهر کاج شهرستان گنبدکاووس، گزارشی درباره مشکلات این منطقه تهیه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش مسئولان شهرستان وعده دادند در صورت همکاری ساکنان و تشکیل هیات امنا، مشکلات آن ها به زودی حل می شود.

اکنون که برای پیگیری وضعیت این منطقه دوباره با اهالی مسکن مهر کاج تماس گرفتیم متوجه شدیم مشکلات آن ها برطرف نشده و ساکنان همچنان از وضعیت نامناسب بهداشتی، زیست محیطی و فاضلابی  این شهرک ناراضی بوده و برای دومین بار به این خبرگزاری اعلام کردند که تا کنون اقدام مساعدی در این رابطه انجام نگرفته است.

وعده‌هایی که اجرائی نشد

یکی از ساکنان مجتمع با بیان اینکه طی یک هفته گذشته بارش باران وضع بسیار اسف باری در این مجتمع به بار آورد، به خبرنگار مهر گفت: هنوز اقدامی برای اجرای فاضلاب این مجتمع صورت نگرفته است.

این شهروند گنبدی که خواست نام او منتشر نشود، ادامه داد: طی چند روز گذشته بارش باران موجب آب گرفتگی زیادی در سطح شهرک شد و تردد ساکنان بخصوص دانش‌آموزان را با مشکل مواجه کرد، به طوری که حتی برخی خودروها به سختی حرکت می‌کردند.  

وی افزود: فقدان فاضلاب مدت‌ها است موجب آزار ساکنان شده و تا کنون، به رغم وعده‌های داده شده اقدامی برای  ساماندهی آن صورت نگرفته است.

وی با بیان این که زباله‌ها وضعیتی به مراتب بدتر از فاضلاب دارند و فقط سه بار در ماه جمع‌آوری می‌شوند، ادامه داد: کم توجهی شهرداری و دیگر مسئولان در رابطه با مشکلات این مجتمع نوعی زیر سوال بردن حقوق شهروندی است.

هیات امناء تشکیل شد ولی توجه نکردند

یکی دیگر از ساکنان مجتمع مهر کاج با اشاره به اینکه به تازگی در این مجتمع هیات امنا تشکیل شده است، به خبرنگار مهر گفت: تا کنون بهانه شهرداری برای اجرایی نشدن خدمات شهری، تشکیل ندادن هیات امنا از سوی ساکنان بود که یک هفته پیش تشکیل شد و نمایندگان آن جلسه‌ای را با اعضای شورای شهر و معاونت خدمات شهری شهرداری گنبد گذاشتند. مدیر کل راه و شهرسازی گلستان قول مساعد برای افزایش جعبه های زباله و نظافت روزانه به ساکنان این شهرک داده بود، اما این مساله تا کنون اجرائی نشده

علی درفشی ادامه داد: هم اکنون حدود یک هفته از وعده رسیدگی به فاضلاب و نظافت این مجتمع پس از تشکیل هیات امنا می‌گذرد، اما خبری از وعده‌های داده شده نیست.

 وی افزود: اگر چه مدیر کل راه و شهرسازی قول مساعد برای افزایش جعبه های زباله و نظافت روزانه به ساکنان این شهرک داده بود، اما این مساله تا کنون اجرائی نشده و چنانچه نمی‌توانند یا تمایلی برای انجام وعده ها ندارند، به ساکنان اعلام کنند تا آنها از طریق دیگری مشکلات شهرک را پیگیری کنند.

به استاندار شکایت می‌بریم

یک بانوی ساکن مجتمع مهرکاج با اشاره به اینکه جمع آوری نکردن زباله‌های اطراف، مجتمع را به زباله‌دانی تبدیل کرده است، به خبرنگار مهر گفت: برخی شهروندان به دلیل نازیبا بودن اطراف مجتمع و انباشتگی زباله، اینجا را برای انداختن زباله‌ها با زباله‌دانی اشتباه گرفته‌اند.

وی افزود: با وجود چنین وضعیتی سلامت کودکان همچنان در خطر است، اما گویا این مساله اهمیتی برای مسئولان گنبدی ندارد و مجبوریم شکایت کم‌کاری‌ها را نزد استاندار ببریم.

نظافت داخل این شهرک در محدوه وظیفه شهرداری نیست

در حالی که ساکنان مسکن مهر کاج گنبد کاووس خبر از تشکیل هیات امناء به درخواست شهرداری را می‌دهند، اما معاونت خدمات شهری شهرداری گنبدکاووس اعلام کرد که ساکنان این مجتمع اتفاق نظری برای تشکیل هیات امناء ندارند.

هوشنگ ابراهیم بیگی افزود: مسکن‌ مهر به هیچ عنوان در محدوه خدمات شهری نیست و چون داخل شهرک قرار دارند،  باید به صورت هیات امنایی اداره شوند.

وی ادامه داد: قوانین شهری این اجازه را به شهرداری نمی‌دهد تا به اینگونه شهرک‌ها که دارای یک مجوز ساخت هستند خدمات شهری ارائه دهد، زیرا ورود به این شهرک‌ها به دلیل شخصی بودن ملک ممنوع است.

دستمان برای ارائه هر نوع خدمات شهری باز نیست

معاون خدمات شهری شهرداری گنبد، بیان کرد: با توجه به وجود چنین قوانینی برای رفاه حال ساکنان مجتمع مهر کاج گنبد کاووس، سطل‌های زباله از سه به 6 سطل افزایش یافته و نظافت محله هر روز انجام می‌شود، اما دستمان برای هر نوع خدمات شهری باز نیست.

وی افزود: نخاله‌های اطراف این مجتمع بعلاوه زباله‌ها به طور کامل در یک اقدام ضربتی جمع‌آوری شد و فضای سبز کوچکی برای آنها آماده شد، اما رعایت نکردن برخی نکات بهداشتی، آپارتمان نشینی و برخی مسائل اجتماعی موجب حاد شدن و افزایش این مشکلات شده است.

ابراهیم بیگی ادامه داد: رسیدگی به وضعیت فاضلاب و جمع شدن گنداب‌ها در بخش‌هایی از اطراف این مجتمع بر عهده راه وشهرسازی است، که وعده اجرای آن توسط پیمانکار به تازگی از سوی سرپرست مدیریت مسکن و ساختمان این اداره کل داده شده است، اما هنوز خبری از اجرائی شدن آن نیست.

 وی گفت: با همه محدویت‌ها و قوانین موجود برای نظافت داخل شهرک‌ها شهرداری اقدام به ارائه خدمات شهری برای ساکنان این شهرک کرده است.

تک سندی پاشنه آشیل مسکن مهر

در ادامه به سراغ عضو کمیسیون عمران و فرهنگ شورای شهر گنبد رفتیم. پرویز ناصری با بیان اینکه پایه اصلی ایجاد چنین مشکلاتی راه و شهرسازی است، گفت: مسکن‌های مهر در همه شهرها دارای یک پروانه ساخت هستند و عملا این خانه‌ها سند تفکیک شده ندارند.

ناصری افزود: شهرداری‌ها فقط مکلف به نظافت خارج از محدوده داخلی این شهرک‌ها هستند و وظیفه‌ای در قبال نظافت و پاکسازی داخل آنها ندارند.

وی افزود: خدمات نظافتی و فضای سبز داخل این شهرک‌ها به دلیل خصوصی بودن، همواره با پرداخت حق شارژ ساکنان و هیات امناء انجام می‌شود.

عضو شورای شهر گنبد ادامه داد: با وجود این قوانین، شهرداری گنبد در راستای احترام به حقوق شهروندی ساکنان این مجتمع، اقدام به نظافت و جمع آوری زباله کرد و اجازه داد  به رغم مغایر بودن با قوانین راهنمایی و رانندگی، یک دستگاه اتوبوس شهری به داخل شهرک برود.

ناصری گفت:  این اقدامات در حالی برای این ساکنان انجام می‌شود که چنانچه سانحه تصادفی در داخل شهرک برای اتوبوس شهرداری پیش بیاد مقصر شناخته می‌شود و از سوی دیگر ساکنان نیز در قبال  این خدمات هنوز عوارضی به شهرداری پرداخت نکرده‌اند. اینکه طبق قوانین نمی‌تواینم رسیدگی کامل و روزانه‌ای به این شهرک داشته باشیم برای ما عذاب‌آور است، اما شاید حل کامل این مشکلات توسط معاونت عمرانی استانداری گلستان باز شود

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر گنبد کاووس با اشاره به اینکه در گذشته زباله‌های این شهرک هرماه یک‌ماه یکبار جمع آوری می‌شد، گفت: در حال حاضر بارایزنی‌های انجام شده با معاونت خدمات شهری جمع آوری زباله‌ها به سه بار در ماه رسیده است.

ناصری با بیان اینکه وضعیت فعلی این مجتمع و ساکنان آن اعضای شورای شهر را هم با مشکل مواجه کرده است، گفت: اینکه طبق قوانین نمی‌تواینم رسیدگی کامل و روزانه‌ای به این شهرک داشته باشیم برای ما عذاب‌آور است، اما شاید حل کامل این مشکلات توسط معاونت عمرانی استانداری گلستان باز شود.

نصب لوله های فاضلاب کارشناسی شهری ندارد

وی بیان کرد: در رابطه با رفع مشکلات فاضلاب هم چند بار به این مساله ورد پیدا کردیم، اما به دلیل کار کارشناسی نشده پیمانکاران، فاضلاب‌ در نقاطی قرا گرفته است که به دلیل ارتفاع بالای جوی‌ها امکان اقدام عمرانی از سوی شهرداری امکان پذیر نیست و باید پیمانکار ادراه کل راه و شهرسازی که قرار است طرح فاضلاب این مجتمع را پایان دهد، اقدام به این کار کند.

ساکنان مسکن مهر کاج گنبد کاووس در حالی وضعیت نامساعد فاضلاب‌های این شهرک را تحمل می‌کنند که در پیگیری قبلی اسدا..پناه یزدان، سرپرست مدیریت مسکن و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی استان، در گزارش به خبرگزاری مهراعلام کرد، قرارداد پیگیری و سامان دادن به  فاضلاب‌های این مجتمع  با پیمانکار مربوطه به امضاء رسیده و به زودی عملیات اجرائی آن آغاز خواهد شد که تا این لحظه و با نزدیک شدن سال جدید اقدامی از سوی پیمانکار انجام نشده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۲۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.

وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است. 

احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است. از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است. 

صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛ نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود. 

وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • خیابان صنایع اهواز آسفالت می‌شود
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • جاری شدن سیلاب در البرز
  • برآورد ۲۱۸ میلیارد تومانی برای تونل بلوار شهید کبیری
  • تلاش شبانه‌روزی تیم‌های خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی از معابر
  • ◄ خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟