Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - شهرک امام خمینی (ره) کامیاران بعد از 25 سال هنوز مشکلات زیادی دارد و ساکنان آن در انتظار گشوده شدن قفل مشکلات با کلید دولت تدبیر و امید هستند.

به گزارش ایرنا، اراضی شهرک امام در سال 57 توسط جمعیت هلال احمر خریداری شد و در اواخر دهه 60 بخاطر اسکان مهاجرین عراقی، واحدهایی در آن ساخته شد تا در اختیار مهاجرین قرار گیرد و بعد از بازگشت مهاجرین به کشورشان، برخی از شهروندان کامیارانی فاقد مسکن اقدام به تصرف غیر مجاز این واحدها کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از آنجا که مالکیت این زمین ها متعلق به جمعیت هلال احمر و جزء محدوده شهری محسوب می شود ولی این جمعیت هیچ اقدامی در خصوص باز پس گیری املاک خود از متصرفین انجام نداد و آنها از آن زمان تاکنون در این شهرک ساکن هستند.
یکی از ساکنان شهرک امام خمینی (ره) در خصوص مشکلات اهالی به خبرنگار ایرنا گفت: مهمترین مشکل شهرک نداشتن سند مالکیت واحدهای مسکونی است.
محمدرضا قیسوندی با اشاره به اینکه در این شهرک 200 قطع زمین وجود دارد که 320 خانوار در واحدهای ساخته شده در این زمین ها زندگی می کنند، افزود: با توجه به اینکه این شهرک طرح و نقشه تفکیکی مصوب ندارد لذا معابر و سرانه های مربوط به شهرداری و سایر ادارات واگذار نشده تا آنها بتوانند امور روبنایی و زیربنایی مورد نیاز اهالی را ایجاد یا بهبود ببخشند.
وی به نبود سرانه آموزشی، خدماتی، انتظامی و فضای سبز در این شهرک نیز اشاره کرد و افزود: شهرداری کامیاران می گوید تا زمانی که مشکل سند مالکیت و تهیه و تصویب طرح تفکیکی و سایر امور مرتبط با آن حل نشود، به صورت قانونی نمی‌تواند خدمات لازم را ارائه کند.
قیسوندی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر مالک اصلی اراضی شهرک است، اضافه کرد: شهرداری براساس قانون اصلاح ماده 101 قانون شهرداری ها چون مالک اراضی نیست نمی تواند برای تفکیک آن اقدام کند.
وی در خصوص دیگر مشکلات شهرک یادآور شد: فرسوده بودن واحدهای مسکونی، ساخت و سازهای غیر مجاز و کنترل نشده، تجاوز به معبر و اراضی و ساخت و ساز غیر فنی و غیر ایمن، آسفالت نبودن معابر و عدم دفع اصولی آب های سطحی از جمله مشکلات شهرک است.
مسئول املاک جمعیت هلال احمر استان کردستان نیز با اشاره به اینکه در این شهرک 320 خانوار زندگی می کنند، گفت: از این تعداد، 90 واحد توسط هلال احمر به سپاه شهرستان فروخته شد و بقیه واحدهای آن توسط مردم تصرف شده است.
فرشاد اصلانی افزود: با توجه به تصرفی بودن 220 واحد و اسکان مردم در این واحدها طی 25 سال گذشته، شهرداری وضعیت موجود را قبول ندارد و برای ارائه خدمات خواهان رفع مشکلاتی چون سند مالکیت است.
وی با بیان اینکه جمعیت هیچ مشکلی در واگذاری سند مالکیت این زمین ها ندارد، اظهار کرد: برای این کار باید در قدم اول نقشه وضعیت موجود ترسیم و برای تصویب به کمیسیون ماده پنج شهرداری ارجاع شود و بعد از تصویب آن، هلال احمر در خصوص ثبت، صدور و انتقال اسناد اقدام کند.
اصلانی در خصوص چگونگی تهیه نقشه وضعیت موجود این شهرک یادآور شد: این نقشه با تشکیل تعاونی توسط متصرفین و همکاری اعضای این تعاونی با شورای شهر توسط کارشناسان این حوزه در حال ترسیم است.
وی با اشاره به اهمیت جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز در این شهرک برای تهیه نقشه وضعیت موجود گفت: اولین اقدامی که در این شهرک برای رفع مشکلات انجام شد، جلوگیری از ساخت و ساز توسط پلیس ساختمان شهرداری با دستور فرماندار شهرستان بود.
به گفته وی، هزینه های ترسیم این نقشه توسط متصرفین پرداخت خواهد شد.
رفع مشکلات این شهرک در قدم اول نیازمند عزم جدی فرماندار، هلال احمر، شهرداری و شورای اسلامی کامیاران و خود ساکنان است که در این راستا باید با جدیت و حسن نظر پیگیری ها و اقدامات مناسب و ضروری را انجام دهند.
کامیاران در 65 کیلومتری جنوب سنندج واقع شده است.
خبرنگار: ژاله گرگانی ** انتشار: مجید سلیمانی
7349/9102

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۰۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برهم خوردن معادلات دشمنان پس از عملیات وعده صادق

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، نماز جمعه این هفته در تکاب به امامت حجت الاسلام مصطفی کوهی امام جمعه شهرستان در مصلی بقیة الله الاعظم (عج) برگزار شد.

حجت الاسلام کوهی ضمن تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت رئیس مذهب تشیع امام جعفر صادق (ع) به نمازگزاران گفت : رعایت انصاف در کسب و کار لازمه تمام صنوف برای کسب معیشت و درآمد است.

امام جمعه تکاب گفت : عملیات وعده صادق تمام معادلات دشمنان ایران اسلامی در منطقه را برهم زد.

وی گفت : اگر سپاه و نیروهای نظامی ما توانستند ضربه مهلکی بر دشمن بزند یکی از ثمره هایش هم ثبات اقتصادی در کشور بود که در پی داشت.

امام جمعه تکاب گفت : ایجاد اتاق فکر اقتصادی برای مدیریت اقتصاد و جلوگیری از چنگ اندازی های مجازی و فیزیکی در اقتصاد کشور ضروری است .

وی گفت : تهیه ساز و کار مشارکت مردمی در اقتصاد و تقویت اقتصادی کشور مورد توجه مسؤلان امر قرار گیرد تا شکوفایی این صنعت را در کشور شاهد باشیم

حجت الاسلام کوهی گفت : ۱۸ اردیبهشت روز جهانی هلال احمر در کشور است ، ضمن تبریک این مناسبت ، از تلاشهای صادقانه اعضای جمعیت هلال احمر که در خدمت رسانی به مردم در تلاشند سپاسگزارم.

وی گفت : ایثار و از خود گذشتگی و نوعدوستی از صفات بارز اعضای جمعیت هلال احمر در کشور است و این افتخار بزرگی است برای این عزیزان

امام جمعه تکاب گفت : از مسؤلین شهرستان انتظار می رود با حضور در روستاهای شهرستان از نزدیک با مشکلات روستائیان آشنا شده و نسبت به رفع مشکل روستائیان اقدام نمایند.

دیگر خبرها

  • حجازی: از هواداران انتظار حمایت داریم
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • امام جمعه یاسوج از خدمات امدادگران هلال احمر در صحنه حوادث قدردانی کرد
  • برهم خوردن معادلات دشمنان پس از عملیات وعده صادق
  • بیداری جهانی علیه صهیونیست و اسرائیل
  • بیداری جهانی علیه تفکر صهیونیستی
  • دولت باید مایحتاج کارگران را مهیا کند/نقشه دشمنان از بین بردن مغزهای متفکر در بلاد اسلامی است
  • مراسم بزرگداشت مرحومه معصومه حائری برگزار شد
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه